<
Scroll To Top
The Star Ferry - teamontwikkeling, coaching en mediation

teamontwikkeling, coaching en mediation

"Onze MMS gecertificeerde coaches begeleiden individuen bij het maken van eigen keuzes op het gebied van werk, privé en de combinatie van de twee"

Glenda Nühn-Morris

Glenda Nühn (1957) studeerde rechten aan de Universiteit van de Witwatersrand, Johannesburg, Zuid-Afrika (BA LLB). Zij heeft veel ervaring als litigation advocaat bij Bowman Gilfillan corporate law firm in Johannesburg. In Nederland behaalde zij het postdoctorale diploma Alternative Dispute Resolution van het Amsterdams ADR Instituut van de Universiteit van Amsterdam. Zij is NMI-gecertificeerde mediator.

Heeft ruime ervaring als mediator en bemiddelaar in arbeids- en zakelijke conflicten. Zij werkt oplossingsgericht en streeft naar een sfeer waarin partijen hun spanningen en frustraties durven te uiten. Tijdens dit proces worden de issues bespreekbaar. Door het ontstaan van toenemende begrip en respect is er ruimte om creatief aan een oplossing te werken. Zij begeleidt de partijen tot een oplossing die voor beide aanvaardbaar is.
Bemiddelt in zowel het Nederlands als het Engels. Zij is gespecialiseerd in mediations van interculturele conflicten. Door haar ervaringen in buitenland (Zuid-Afrika, Zweden, Oostenrijk) en in Nederland heeft zij begrip voor de situaties die kunnen ontstaan als gevolg van culturele verschillen.

Glenda heeft veel ervaring in de non-profit sector en is medeoprichter en voorzitter van Stichting COR. Zij zit in de Nederlandse Committee for Human Rights Watch.

terug naar The Star Ferry

coaching, mentoring en mediation