Scroll To Top
The Star Ferry - teamontwikkeling, coaching en mediation

teamontwikkeling, coaching en mediation

"Wij ondersteunen teams en individuen vanuit hun kracht hun persoonlijke en gezamenlijke doelen te bereiken"

Wij ondersteunen teams en individuen vanuit hun kracht hun persoonlijke en gezamenlijke doelen te bereiken.

The Star Ferry is de naam van de Hong Kongse veerdienst die dagelijks duizenden passagiers over Victoria Harbour vervoert, van het op het Westen georiënteerde Hong Kong Island naar het Chinese vasteland.
Passagiers die elke dag kansen zien en benutten in het China van de toekomst.

Passagiers die tegenwoordig een aantal alternatieven als de metro en een tunnel hebben om deze haven over te steken maar toch kiezen voor The Star Ferry: Het is efficiënt, je ziet waar je naar toegaat en je hebt een prachtig uitzicht.

Vier jaar heb ik in Hong Kong gewoond. Voor de overtocht van mijn huis naar mijn werk had ik elke dag de keuze tussen de metro en The Star Ferry. Ik koos meestal de laatste. In vrijheid om me heen kunnen kijken, genietend van de sky-line van de 24-uurs stad Hong Kong, met de zekerheid dat ik veilig aan de overkant zou aankomen, omringd door mensen die stappen maakten, het waren voor mij belangrijke momenten van inspiratie en motivatie.

The Star Ferry, een passende naam voor onze praktijk voor team ontwikkeling en coaching. We ondersteunen teams en individuen bij hun oversteek naar een nieuwe overkant van waar zij zelf versterkt verder kunnen.

coaching, mentoring en mediation