<
Scroll To Top
The Star Ferry - teamontwikkeling, coaching en mediation

teamontwikkeling, coaching en mediation

“De drie woorden die mij inspireren zijn empowerment, empathie en effectiviteit"

Facilitator, (executive) coach, en professioneel sparringpartner met achtergrond in de internationale corporate wereld.

Na het afronden van mijn studie rechten ging ik aan de slag als management trainee in marketing bij Unilever. De professionaliteit van het bedrijf, de veelzijdigheid van het marketingvak en de internationale mogelijkheden trokken mij. Met wat inspanning is het gelukt om samen met mijn man, die bij een ander Nederlands bedrijf werkte, uitgezonden te worden naar Brazilië.

Geesje Hamming

Geesje Hamming - oprichtster van The Star Ferry

De jaren die ik vervolgens bij multinationals en kleinere ondernemingen in Hong Kong en Thailand heb gewerkt hebben mij breed en zakelijk gevormd. Het meest bepalende inzicht uit die tijd is voor mij dat, hoe trajecten ook worden ingestoken, de medewerking en beweging van de mensen  allesbepalend is voor het slagen van welke verandering dan ook. Bewustzijn opent de deur naar mindset en gedragsverandering.

Na de geboorte van mijn drie kinderen ben ik in volle omvang geconfronteerd met de uitdagingen van de eeuwige zoektocht naar balans in het leven van een vrouw. Het krijgen en overwinnen van borstkanker maakte de combinatie van gezin, gezondheid en werk & ambities extra gecompliceerd.

Heel gelukkig ben ik met de overstap die ik vervolgens in mijn professionele leven maakte: werken bij een consultancy bureau op het gebied van change management.  

Met alle ervaring die ik daar heb opgedaan heb ik vol vertrouwen The Star Ferry opgericht, vanuit waar we alweer vele jaren vol passie en voldoening werken aan team ontwikkeling en coaching.

The Star Ferry bestaat uit een netwerk van professionele en ervaren coaches die allen getraind zijn en werken volgens het systeem van Transformerend Coachen. Onze mediators zijn opgeleid aan bij het NMI aangesloten instituten.

coaching, mentoring en mediation