<
Scroll To Top
The Star Ferry - teamontwikkeling, coaching en mediation

teamontwikkeling, coaching en mediation

"Onze MMS gecertificeerde coaches begeleiden individuen bij het maken van eigen keuzes op het gebied van werk, privé en de combinatie van de twee"

Vanessa van Lennep

Na haar studie rechten is Vanessa van Lennep (1966) gedurende 15 jaar werkzaam bij een grote reisonderneming, waar zij diverse commerciële functies bekleedt. Op haar 40ste beëindigt zij haar  carrière in het toerisme en komt alsnog haar grote droom uit, de geboorte van haar dochter. Een keerpunt in haar leven om bij stil te staan. Doorgaan op de oude voet of echt luisteren naar wezenlijke wensen en verlangens? Een vraag die iedereen op verschillende momenten in zijn of haar leven bezighoudt.

Na een inspirerende zoektocht met haar eigen coach,  kiest Vanessa  er voor om gebruik te maken van haar talenten op het gebied van gevoel en intuïtie en daarmee zelf als coach anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.  “- Van hoofd naar hart- is de rode draad in mijn leven en in mijn begeleiding als coach. Als je helemaal jezelf kan zijn, kan je jouw unieke talenten ten volle benutten. Door te weten wie je wezenlijk bent weet je wat je werkelijk wilt.  Door zelfreflectie, maak je de voor jou juiste keuzes. Door te luisteren naar jezelf kan je tegenslagen verwerken en volgende stappen maken.”

Naast haar werk als coach adviseert Vanessa de lokale overheid over culturele subsidies en ondersteunt zij allochtone jonge vrouwen om hun weg te vinden in de samenleving.  

terug naar The Star Ferry

coaching, mentoring en mediation